Подумай

Игорь Голомозый Украина
Подумай

З Богом чи без Бога
Вибір є у нас,
Тільки ти подумай
Хто ж бо тебе спас?

Тільки ти подумай
Хто б за тебе вмер?
Хто б тебе очистив,
Й соплі твої втер?

За твої провини,
За твої гріхи
Твою кров біс вип’є,
Та з’їсть тельбухи.

Але Бог за тебе
На хресті страждав.
Аби ти сьогодні
життя вічне мав.

Бог Ісус за тебе
На хресті висів.
Аби ти до біса
В в’язницю не сів.

Так, завжди є вибір,
Є що вибирати.
В Рай іти, до Батька,
Чи в пекло канати.

Тож помий мордяку,
Гріхи обтруси.
Та про допомогу
Бога попроси… ,

Або йди до біса,
Вибір завжди є.
Дав Господь спасіння,
І вибір дає.
*****