Засп ваймо п сню веселеньку

Игорь Голомозый Украина
Заспіваймо пісню веселеньку

 Заспіваймо пісню веселеньку,
Як нам жити з Господом гарненько.
Як нам добре з Богом заспіваймо.
Серце наше звеселяймо.

Ой Дух Божий, ти радість нам даєш.
Звеселяєш, до Бога нас ведеш.
Ми щасливі, що Бога знаємо.
Ми спасіння людям звіщаємо.

Заспіваймо пісню про спасіння.
Що в Ісусі Бозі воскресіння.
Що Ісуса Господом признали.
Серце Богу з радістю віддали.

Син Господній любов нам в серце дав.
Він на себе гріхи наші забрав.
Тож давайте Бога хвалити.
Славу в пісні Ісусу дарити.
*******