Декольте-фуете

Александр Зубрий
Жарт.

…Смілива ніжність твого декольте,
Підтримана із засідки намистом,
Полковнику командує: «Ось те
Піди і завоюй для мене  місто!…»

Смілива ніжність твого декольте
Пронизує навиліт генерала.
Де ти ховаєш кольта того, де?!
З якого кулю в серце ти послала…

Смілива ніжність твого декольте,
У купі з головним грудей калібром,
Б’є адмірала влучно в місце те,
Де кортик хилитається під вітром.

Смілива ніжність твого декольте,
Очей зелених лазером прикрита,
Вціляє командарма в золоте
Погруддя, позументами розшите.

Смілива ніжність твого декольте…
Що то за зброя,  дужа і таємна,
Що душі воїнів тріпочуть в фуете?!
І пропадає армія даремно…

2010