Нiщо не забуто...

Сиена Ларса
Я скоро звикну, що вже більше не твоя-
І лист напам'ять відкладаю в дальній ящик,
Та ще ночами шепочУ твоє ім'я,
Хоч розумію, що без мене буде краще.
Я все ще дихаю теплом, що ти лишив,
Хоча не вірю, що слова кохання- правда.
Та, якщо так... Благаю, набреши!!!
Заради нас, заради мене! Просто так- заради...
Я зрозуміла: не трапляється чудес,
І навіть знаю, що все буде так, як треба;
Та, чуєш?- я пробачу тобі все,
Лиш повертайся. Я чекатиму на тебе.