Из сна про школу - выпускной

Петракова Элеонора
У кожного із нас щаслива доля,
І вже дитинство звіяло своє.
Ми стоїмо на палубі великій,
А корабель наш у майбутнє йде.
Ми не пройшли цей шлях даремно -
Науки світле навчання,
І в нас тепер жевріє сила,
І розум все штовхає нас вперед.
Ми здобули тут крила для польоту,
І вже відкритий шлях у небеса.
Отож давайте! Сповним паруса!
І на прощяння вчителям гукнем: "Спасибі!"

В бодрствующем состоянии врядли сочинила бы такой патриотический стих. Никогда не питала особой любви к школе:-)