Хватай зубами

Игорь Голомозый Украина
Хватай зубами

Хватай зубами, та держись
За те, що даром Господь дав.
Держись руками і ногами,
Аби від Бога не відпав.

Розбий, розруш, повимітай
У своїм серці увесь гріх.
Бо в твоїм серці є Ісус,
Щоб в чистоті Він жити міг.

Ти скажеш: «Тяжко це зробить,
Бо сатана спокушує.
Та інколи маленький гріх
Робити мене змушує».

Я знаю, дуже тяжко
З гріхом навік порвати,
Але сьогодні маєш ти
Це рішення прийняти.

Із сатаною розірви,
Не йди із ним в дорогу.
Бери за руку Дух Святий,
Тобі, Він є, в підмогу.

І не кажи, не можу я,
Не можу це зробити.
Повинен для спасіння ти
Плотяру прикрутити.

Ти маєш рішення прийнять,
З гріхом навік порвати.
Лише тоді Отець в сім’ю
Тебе зможе прийняти.
*****