Скоромовка маразматична

Александр Зубрий
...Якщо ти зроблений не палкою й не пальцем,
Це ще не привід, щоб вважатися непальцем.

Тому не треба розставлять в Непалі пальці,
А краще тихо одружитись на непальці.

Тоді твій син, хоча і зроблений не пальцем,
На п’ятдесят процентів буде вже непальцем.

Хоч може бути й чистокровний він непалець,
Як був у жінки хтось, хто в штанях мав не палець...

2010