Пов р Мен

Игорь Голомозый Украина
Повір Мені

Повір Мені, говорить Бог –
І я Йому повірив.
Життя своє, без сумніву
В руки Йому довірив.

Повір, і ти Йому, як є,
Як Він тобі говорить.
Життя твоє преобразить,
Подобу Свою створить.

Повір, бо тільки з вірою,
Богу можна вгодити.
Та справи Божі, з вірою
Лише можна творити.

Повірте, Він на камені
Ногу мою поставив.
Господь Христос дав Дух Святий,
У поміч нам зоставив.

Повірив я, бо Дух Святий,
Невидимий, реальний.
Мене підтримав, утвердив,
І став я, унікальний.

Повірив я. Мій Бог і Цар
Показує на ділі.
Зростає віра у Христа,
У серці мир, весілля.

Повір мій друже, та роби
Те, що Господь накаже.
Не відвертайся від Хреста,
Бо чорт тебе підсмаже.
*****