Група

Валерия Морозова 2
Ви завжди у спогадах,
Все що було, то наше життя.
Багато шляхів
Плетутьсяв одне.

Ми мріяли часто,
Що буде десь там.
Підтримку давали
Друзям в негоду.

Ми дружня родина,
Тепло збережем.
Ми АФ-45
Це наше сім'я...