Посланець незлiченних столiть

Валерий Калмыков
                ***
                Посланець незліченних століть,
                стиглий жолудь падає в долоні.
                Пломеніє в сріберній короні
                неминуча та остання мить.

                Ми усі невтримності раби -
                в ніч йдемо, та грюкаєм дверима.
                І тужливо дивляться дуби
                в нас тисячолітніми очима.

                27.02.02