Мiнливiсть

Валео Лученко
Усе таке мінливе, ніби літо в тундрі.
Ще вчора на горбах кульбаби
як жовтих курченят було доволі.
А вже сьогодні туман-яром ковтає
її голівки посивілі.
Та сумно так, що все минає
і ти нічого з цим не вдієш...