Для мене ти - реальнiсть увi снi

Мария Мишанина
І знову щоки полум'ям горіли.

Знову ти згадав чомусь мене.

Я від того щастя мов зомліла,

Розуміла, що  ось-ось мине.


Ти згадав... Напевно, це від того,

Щр нічого було тобі робить.

Так роблять тільки, певно, боги,

А я повинна якось далі жить.


Для тебе згадка ця нічого і не варта -

То просто погляд у минулі дні.

Тобі я слугувала лиш для жартів,

Для мене  ти - реальність уві сні.