Анама

Эльвира Ильясова
Омрюмнинъ къуванчлы куньлери
Тек сеннен багълыдыр, аннам.
Унутмам мен сенинъ козьлеринъ,
Унутмам, севимли аннам!

Сание, кунь, саат ве айлар –
Юректе эбедий яшайджакъсынъ.
Кель-кетсин асырлар ве йыллар –
Сен мение йылдызым оладжакъсынъ!

Ананынъ севгиси – энъ айдындыр,
Ананынъ юрегин сен къопарма.
Ананынъ озю мукъаддестир,
Сен буны акълынъдан чыкъарма!

21.09.2008