Штунда сус д

Игорь Голомозый Украина
Штунда сусід

По сусідству в мене
«Штунда» проживає.
Каже що у серці,
Він Ісуса має.

Я дивлюсь на його,
Не видно Ісуса.
Ні руки, ні спини,
Ні одного вуса.

А він ходить в церкву,
Біблію читає.
Поважа сусіда,
Та благословляє.

Якось гарно випив я,
У лиху годину.
Та побив пику йому,
Поцарапав спину.

Він підвівсь, та мені каже:
« Той Ісус, що в мені,
Тебе любить, та прощає,
Й щастя дає в жмені».

А вчора моя свинюка
В його на городі,
Перерила всю картоплю,
А він каже: « Годі.

Годі брате сумувати,
Той Ісус, що в мені,
Дав спасіння і достаток,
Й бульби повні жмені».

Та пригод було багато,
З «штундою» сусідом.
Закликав мене до себе,
Й каже за обідом:

«Той Ісус, що в моїм серці,
На тебе чекає.
Він помер за усіх грішних,
І тебе прощає».

Дійсно, бачу в його серці
Посмішка сіяє.
Не вусата й бородата,
Дух Святий палає.
*****