Краiна Доугай Белай Хмары

Феликс Аксёнцев
Краіна Доўгай Белай Хмары,
Мы не растлумачым, скуль прыйшлі.
Ты не пачуеш нашай мовы,
Прасякнутай пахам зямлі.

Мы пройдзем моўчкі, быццам вязні,
Бы цені анёлаў праз царкву.
Мы пройдзем праз спакусу каханнем,
Хаваючы ў сэрцах дрыгву.

Скачы, дурніца -
Мы атрымалі сваё.

Ты стрэнеш мой варожы позірк.
Ты не зразумееш, што са мной.
Краіна Доўгай Белай Хмары
Ніколі не будзе тваёй.

Скачы, дурніца -
Мы атрымалі сваё.


1990, LP/CD 'Краіна Доўгай Белай Хмары', тэкст песьні. Музыка - Слава Корань