Божий страх

Игорь Голомозый Украина
Божий страх

Кого любить Бог великий,
Того Він навчає.
Через своє покарання
Нам життя спасає.

Коли будеш ти боятись
Бога, щоб грішити,
То не зможе сатанюга
Тебе задушити.

Коли будеш ти боятись
Бога, гріх робити,
То не зможе чорт рогатий
Твою душу вбити.

Бійтесь Бога, кажу, люди.
Бійтесь, не грішіте.
Всім людям добро робіте.
Душу бережіте.

Збережіть ви свою душу,
Щоб не було пізно.
Бо прийде Господь судити
Праведно і грізно.

Не робіть, кажу вам, люди
Боові, ви болі.
В рани Господа Ісуса
Не насипте солі.

Кожний ваший гріх Ісуса
Мучить та карає.
У Його Святеє Серце
Цвяхи забиває.

Тож подумайте ви гарно,
Перше, ніж грішити.
Чи захочеш ти Ісусу
В серце цвяха вбити?

Не вбивайте ви Ісуса.
Він за вас страждає.
А якщо не схаменетесь,
Бог вас – покарає…
*******