ТИ

Лина Яланская
Краплі на засмаглому обличчі,
Як зірки у мерехтливім небі.
Тільки не сумуй: тобі не личить.
Сльози і зітхання - не для тебе.
Знов зігріє нас прийдешнє літо,
Чисте і відверте, як дитина.
Повінь спраги розіллє над світом
І тенета пристрасті розкине...