туман стелився по земл...

Артур -Артур
Ми йшли високими отавами.
Збивали роси до землі.
Червоні маки личко кланяли.
Коли на зустріч долі йшли.
***
               Весь небосхил покрився барвами
               Які бувають тільки в сні.
               Світився обрій десь загравами.
               І били в груди солов ї.
***
День догорав у темній зелені.
Вечірні сутінки лягли.
Дуби стояли,наче велетні.
Туман стелився по землі.
***               
               Для нас усе кругом співало.
               Під ноги сипались зірки
               То небеса нас так вінчали.
               Твоєї я просив руки......