Файна Божа с м я

Игорь Голомозый Украина
Файна Божа сім'я

Боже, Боже, хто ж менi допоможе,
Як не Ти, любимий мiй Отець?
Вичищай iз мене всю заразу,
Доки є у Тебе ще терпець.

Є у мене, Господи, надiя,
Вiра в те, що Ти мене простив.
Весь мiй грiх великий та маленький,
Взяв на Себе й до хреста прибив.

Господи, Тебе лише благаю,
Хочу мать дружину та сiм’ю.
Хочу мати дiточок гарненьких.
Зараз на колiна я стаю.

На колiна я стаю, бо знаю,
Перед Ким, та Хто у мене Бог.
Дасть менi Бог дiток, та дружину,
Якщо Вiн за мене вмерти зміг.

Уся моя сiм’я прославить Бога,
Разом з жiнкою до церкви йдем.
Дiточок, щоб Icтину пізнали
З радiстю до Бога приведем.

Усi зiбралися сьогоднi разом –
Бог, дружина, дiточки та я.
Живемо у мирi з нашим Богом,
Ось такая файная сiм’я.