Хто хлапчыну зразумее?

Евгений Пешко
Хто хлапчыну зразумее?
Мо малы...А мо... дурны!

Верыць людзям...Чорт! Халера!
Ужо абрыдла...

не кажы.

Разумею...

што сумленне - стала цяжарам для вас..
 
Кожны першы,кожны лепшы!

А чаму не мне...а вам!

Абураецца жывелай і крычыць,
Сабе пад нос...

Мне патрэбна дапамога!
Чаму мне ніхто не...

Вось цяпер...

Я вам адпомшчу!

Бачу слёзы і чакаю,
Вы, цяпер мая ахвяра!

Думкі вашы...мая мова!
Іх адзежу апранаю...


P.S. Взгляд со стороны реакции чЕЛОВЕКА...на мольбу о помощи.