Коханiй

Августо Стих
Я руки покладу на плечі
Тобі у цей чудовий вечір.
Глянь, зорі сяють над Землею,
А Місяць горнеться до неї.
Увесь тремчу від сподівання.
Чи в серці є твоїм кохання?
І маю радісну надію:
Здійснити, люба, нашу мрію.
Скажи мені, чого ти хочешь,
І підемо у простір ночі...
Я подарую тобі крила,
Щоб ти зі мною полетіла.

***

Я ру­ки по­ложу на пле­чи
Те­бе. О, этот чуд­ный ве­чер!
Смот­ри, си­яют в не­бе звёз­ды:
Нам их за­кат в по­дарок создал.
Я весь дро­жу от пред­вку­шенья:
"Да" или "нет" — твоё ре­шенье?
На­ив­но, ис­крен­не на­де­ясь,
Меч­ту дав­нишнюю ле­лею.
Ска­жи ско­рей, че­го ты хо­чешь,
И скро­ем­ся в прос­то­рах но­чи.
Я крыль­ями те­бя ук­рою,
Чтоб по­лете­ла ты со мною.