Мил, н жн, слава Богу

Игорь Голомозый Украина
Милі, ніжні, слава Богу

Милі, ніжні, слава Богу,
Що Господь дав жінку нам.
І тепер куди не підеш,
Скрізь зустрінеш її там.


Дав Господь любов до жінки,
Силу дав охороняти.
Та іще Він дав бажання
Чоловіком її стати.

Мами любі та кохані,
Бабусі, сестрички,
Нехай Бог вам всім насипле
Щастя повні брички.

Доньки наші, самі любі,
Та слухняні дітки.
Ви у Божому садочку
Ростите, як квітки.

Однім словом всіх жінок ми
В празник привітаємо.
Миру й Божої любові
Вам усім бажаємо.

Восьме Березня, то свято
Ніжній половині.
Маєм щастя, йти до Бога
По одній стежині.

Любі, ніжні, милі, вірні,
Хрупкії создання.
В подарунок прийміть нас ви,
Й наші побажання.