По тоб сумую

Игорь Голомозый Украина
По тобі сумую

Дівчинко моя, по тобі сумую,
Знайду тебе й серце своє вгамую.
Ніжно тебе в обіймах стискаю,
Господа Бога й тебе я кохаю.

Зіронько моя, ясна, кохана,
Лише одна ти для мене бажана.
Світло любові у моєму серці,
Тож відчиняй по скоріш свої дверці.

Киця моя з личиком білосніжним,
Поруч з тобою буду я ніжним.
Русе волосся на плечі спадає,
Киця мурчить та мене утішає.

Пташечка моя, у небі літаєш,
Пісню кохання для мене співаєш.
Вже прилітай ти скоріше додому,
Пташечку мою не дам анікому.

Ми – Божі діти. Бог благословляє,
Пташку-Наташку зі мною вінчає.
Є така пара сімейна у Бога,
Їхня прямая на небо дорога.