Це я сумую...

Валентина Сердечко Окулова
Плаче небо за вікном -
це я сумую ...
Хмари повільно пливуть -
це я сумую ...
Серце стягнуто вузлом -
це я сумую ..
Сльози вітер розірвуть -
це я сумую ...

Дощ шепоче про одне -
що я сумую ...
І мелодія  звучить -
що я сумую ...
І любов моя живе -
це я сумую ...
Чому серце так болить?
і я сумую ...

Валюха Сердечко