Не скаржусь на долю

Светлана Попович
                Ганнi Г.

Птахи на свiтанку вiдправились в путь,
Земля листопадом вкривається.
Все ближче зима, холоди настають,-
Це осiнь зi мною прощається.

Як швидко минули лiта молодi.
I срiблом волосся укрилася.
Не скаржусь на долю - в моєму життi
Є досить того, що здiйснилося.

Я змалечку мрiяла мати сiм'ю,
Дiтей, чоловiка коханого
I Бог не скупився на щедрiсть свою -
Удосталь дав щастя жаданого.

Я знаю, що труднощi будуть в життi,
Та я перешкоди здолаю,
Осиливши кручi i гори крутi,
Веселих  пiсень заспiваю.