Мовчання Риб

Валео Лученко
The fish is silent
The ocean is rocky-sound loud
next to my sand castl


Риби мовчать. Співають кити. Щогли вітрильника дрібно тремтять...

Все це далеко, далеко... А тут хвилі лоскочуть та піниться пляж...

Мрії мої - в оцім замку з піску...