Д та

Александр Козак
                «Дієта»

Цим віршем хочу вас навчить,
Як треба правильно худіти,
Бо ж вмієм всі ми кабаніти,
То ж знати треба, як худіти.
Ідете в книжну ви врамницю,
З дієтами знаходите полицю
Книжок побільше накупляйте,
Кладіть під ліжко і лягайте.
І ні про що не думайте,
Зусиль не прикладайте,
Лежіть і пестіть своє тіло,
Дієта, що під ліжком, зробить діло…
Ще можна «Ксенікал» приймати
Тут головне не прогадати,
НЕ пукайте ні в якім разі,
Бо відпадає необхідність в унітазі,
Тут треба вчасно стартанути,
БО «Ксенікал» вас може обманути.
Ви першу заповідь повинні знати:
Що би худіть то треба ср…и, ср…и.
Три упаковки – не впізнати тіло.
Але зробіть одне ще діло –
По кирпичу  в карман зашити,
Щоб ваше тіло не взлетіло сміло
Від сквозняку, бо буде діло….