Ремейк?

Евгений Пешко
Проста падаруй мне адзін толькі погляд,
Чароўны свой пацалунак, анёлак!
Я адразу ж, казачна стану багатым-
Багацей, за ўсіх каралей на зямлі!

Проста падаруй мне адзін толькі подых,
Надзеі хоць крышачку, хопіць!
Каб абярнуцца з пачвары - прынцам чароўным,
Адным з сярод тых, якіх не знайсці!

Проста казаць: "Падаруй!" - зліўшы слёзы,
Дараваць абяцанні праз вершы свае,
Марыць: "У будычыні сыйдземся лесам!"
Але ж цвяроза: "Ты, быццам з нябёсаў! Не для мяне!"


P.S. Филипп Бедросович Киркоров, как вам... "ремейк"?