Кульбаби

Наталья Нельская
Очей   байдужих  не  вражають,
у крапельках  живильної  роси
Кульбаби  тихо, скромно  сяють, 
зневажені  в  простій  своїй  красі.

Дівча  зриває  жовті   квіти, 
впліта  у  невибагливий вінок.
Творіть  прекрасне, діти...
Чи,  може,  це  бездушності урок?