За казачьим куренём зарницы...

Надежда Бурцева -3
За казачьим куренём зарницы
Вполохами тихо догорают...
На крылечке три сестры-девицы
Слушают как твой баян играет...

Далеко-далече ясно солнце
За холмами сонными садится...
Песня соловейки в роще вьётся...
С песней голосистою не спится...

Твой баян заливисто вступает...
Соловейка вторит мелодично...
А луна из лесу выплывает,
Заливая светом белу вишню...

        **  **  **

А це - українською мовою:

        **  **  **

За козачим куренем зірниці
Вполохамі тихо догоряють ...
На ганку три дівиці-сестрицi
Слухають як твій баян їм грає ...

Далеко-далеко ясно сонце
За пагорби соннi вже сідає ...
Пісня соловейки в гаю в'ється ...
Швидко сон у ночі розганяє ...

Твій баян грайливо набуває ...
Соловейко вторить йому звично...
Місяць з лісу тихо виступає,
Світлом осяває білу вишню ...

*******************************************

Иллюстрация:
http://cache.photosight.ru/img/f/4fa/3598282_large.jpg