Млинцевий мiсяць

Оксана Сергиенко
Місяць млинцевий милується млосними
Мріями мокрих малинових маків.
Море малює мене мокрокосою,
Мушу іти мимоволі у мряку.

Липові лапи лишають лиш ляпаси,
Листям легким на лице налітаючи.
Лихо лежить за лаштунками напасті,
Лунко ліхтарики літа ламаючи

Випусти вихор вологими віями:
Він втаємничує виходи вільні,
Випий вина всеосяжного відчаю,
Влий у веселку відтінки вугільні.