Нав яне лiтнiм настро м

Оксана Сергиенко
Над колискою літніх дощів
Проминає замріяна казка.
Солов'їв серенада і ласка
Аромату розквітлих кущів.

Розлініяним атласом серця
У мандрівках керуюсь туди,
Де мінлива гармонія терцій 
У затьмарені лине світи.