Абонентовi

Ольга Липакова
Ти поза зоною досяжності, і може
Уже давно блукаєш по світах
У них Хайтек – великий світлий Боже,
А серце з тим, не згодиться ніяк!

І я божку цьому приношу в жертву
Сто тисяч довгих, стислих SMS
„Ваш абонент покинув дану землю!” –
Лунає в слухавці... і де ж цьому сенс?

- „Верни! Верни!”
Біблійну рву сім-карту,
Я все ж повинна знов почутися із ним
„Ваш абонент, можливо буде завтра,
І мій ліміт розвіявся мов дим...