В душе моей - весна

Наталья Нельская
Яка  чудова  осінь  за  вікном!
Дивлюсь, милуюсь, водночас сумую...
Кружля  в  повітрі  листя  золотим  вінком,
У  невідому  подорож  мандрує.

Тремтять  троянди.  Вітер  хмари  пестить,
Готові  розридатись  небеса.
Вже  осінь – пора  року, а  не  серця.
В  душі моїй – весна,  весна,  весна.