Погляд у дитинство

Мадам Тамара
Потребу  відчуваю  пройти  дитинства  стежкою,
Забутись  на  хвилину, побути  у  минулому.
Чи  уві  сні, чи  в  думках  для  мене  незалежно,
Аби  часи  безхмарні  пред  очі  промайнули.

Я  бачу  в  своїх  снах  бабусине  подвір’я,
Білесеньку  хатину, її  теплом  зігріту.
В  очах  її  блакитних  до  нас  малих  довір’я,
Любов  ніжна  і  тепла ,як  сонячнеє  літо.

Я  мрію  наяву  до  тій  землі  припасти,
З  бабусею  було  моє  дитинство – щастя.
Відчути  на  собі  енергії  запаси
І  берегти  в  душі, немов  святе  причастя.

                10.04.1999