Чи то був сон?

Вера Свистун
Чи то був сон,
Чи поміж нами
Вже щось було?
Дивлюсь в ту зиму
І відчуваю
Твоє тепло...
Не зраджена
І не забута -
А світ без барв...
Бо ти мистецтву
Гаряче серце
Своє віддав!