Сонет

Ключник Олег
     Сонет.

Осінь вже фарбує,
Листя в жовтий тон,
Рве з дерев, віщує –
Тихий, довгий сон..

Сірий та холодний
З неба дощ зліта..
В дощовій безодні –
Осінь золота!

Ллє Природа сльози,
Згадує мов сни –
Травня ніжні грози
Сполохи Весни.

Квітня – розманіття,
Липня – дивоцвіт..
І кохання миті –
Дивовижний Світ!

1978