Тет-а-тет, приор тет

Игорь Голомозый Украина
Я знайшов собі дівчину:
Молоду, гарненьку.
Гарне личко та фігура,
Ще й брови чорненькі.

Срібна річ її балака,
Мов річенька ллється.
Мене слухає в усьому,
Та вперед не преться.

А ось друга, теж красуня,
Пухната русявка.
Третя, теж нічого, смугла,
Худенька білявка.

А четверта- кучерява,
П`ята- білолиця.
Я ж попав до них в округу,
Мов в сарай лисиця.

Кожна з них чимось прекрасна,
Аж ковтаю слину.
Як же мені одну вибрать,
Збудувать родину?

Хто ж то мені допоможе,
Хто на вухо скаже.
Хто дасть мир у моє серце,
Хто пальцем покаже?

Добре, що Ісуса знаю,
Я без Нього не спішу.
Мудрості у свого Батька,
Що на Небі, попрошу.

А мій Тато серце бачить,
Який мій приорітет.
Він мою проблему знає,
14                Мені каже тет-а-тет.               
Я Його почую голос,
Вибір правильний зроблю.
Знає Бог мою проблему,
Що дівчат я всіх люблю.

І сповідану проблему,
Бог поміг здолати.
Та показує Він пальцем,
В ту, що маю брати.

Слава Богу, тепер вірний
Основний приорітет.
У молитві  та в Писанні
Підказав Бог тет-а-тет.