Мил м, люб м, н жн м, дорогеньк м

Игорь Голомозый Украина
З 8-им Березня вас сестри
Хочу привітати.
Щастя, радості, любові
Вам усім бажати.

Нехай Бог усіх хранить вас.
Він вас дуже любить.
Пригорне до Свого Серця,
Й ніжно приголубить.

Милі, любі, дорогенькі
Як ми вас кохаємо.
Обіймаємо й цілуем,
Ніжно пригортаємо.

Ви бабусі, мами, сестри,
Доньки та дружини.
Разом з вами все життя ми,
На одній стежині.

Ми вас любим та цінуєм,
Дуже поважаємо.
Вашу усмішку та ласку
Бачити бажаємо.

Будьте лагідні і ніжні,
З Богом гарно жити.
Ну а ми, мужчини Божі
Вас будем любити.
*******