Двадцять дев яте листопада

Игорь Голомозый Украина
Двадцять дев’яте листопада
Показав нам календар.
Народилася красуня,
І кому ж то буде дар?

В листопаді місяці
Народилося дівча.
Щебетала та пищала,
Наче пташка, мов курча.

Та сьогодні те курчатко
Стало, мов жар-птиця.
Ясно світить, аж палає,
Чиста й білолиця.

Народилася дівчина
Тридцять два роки тому.
Дуже гарна та вродлива,
А дісталася кому???

Кому випало за честь,
Під алтар із нею стати?
Кому щастя народ Божий
Разом з нею умножати?

Наталочко, люба
Я тебе кохаю,
Тож тобі у Господі
Щастя побажаю.

Знаю ти, Наталочко,
Теж мене кохаєш.
У своєму череві
Спадкоємця маєш.

Та про що я? – Моя пташка,
День народження твоє.
Тож нехай тобі Спаситель
                Щастя в Господі дає!!!