Загор лась в неб з рка

Игорь Голомозый Украина
Загорілась в небі зірка –
Ісус народився.
Засіяла, запалала.
Спас Христос родився.

Хочу я щоб загорілась
В тебе в серці зірка та.
Щоб сіяла, та палала,
Бо було це не з проста.

Не з проста Ісус родився.
Не з проста Господь помер.
Не з проста Христос воскреслий
Носа сатанюці втер.

Наступив йому на рило
Бог Ісус, та розчавив.
А побачивши Ісуса
сатана від зла завив.

Та Ісуса не хвилює
Злиться біс, чи може ні.
А хто Господа приймає,
Той із Богом на коні.

На коні – то переможець.
На коні – то молодець.
На коні – Христос воскреслий
Сатані приніс кінець.

Наступило Боже царство.
Ми святкуємо тепер.
Разом з Господом воскреслий,
Той живий, хто з Ним помер.
*******