Я вже прокинулась, не сплю

Вера Свистун
Я вже прокинулась, не сплю.
Тепло думок мене колише...
Всiх згадую, кого люблю,
Кого на свiтi цiм залишу.

Ті, що чекають там, давно...
В рядочок перейшли дорогу -
Їх не п'янить уже вино,
I не болить у них нiчого.

Я вже прокинулась, не сплю.
Страшнiшої нема отрути,
Якщо усi кого люблю
Мене забули, чи забутi.

Та сонце загляда в вiкно,
Лоскоче, в очi зазирає!
Куди йде нiч, туди i cон...
Живу! Чого i вам бажаю!

Я вже прокинулась, не сплю...