Сама краща мама

Игорь Голомозый Украина
Моя мама сама краща,
Сама добра й нiжна.
Божая душа у неї,
Чиста, бiлоснiжна.

Хто скаже, що його мама
Мої красивiша.
У чиєi мами нiжнiсть
Та любов сильнiша.

Хоч менi уже за тридцять,
Я для неї ще дитятко.
Поцiлує, обiйме,
Мов кiшка котинятко.

А коли буває гiрко
Та проблеми в тебе є,
Твоя мама тебе втiшить,
Всю любов тобi дає.

Бережiть свою матусю,
Дорогу людину.
Коли стане не потрiбна,
Не показуй спину.
Пам`ятай, що тiльки мама,
Нiч недосипала.
А в саму скрутну годину,
В допомогу стала.

Якщо хто забув про маму,
Зараз хай до неї йде.
З покаянням, на колiна,
Мамi в ноги упаде.
*****