Христос воскрес!

Людмила Чупико
Христос воскрес! І з воскресінням
Маємо шлях до перемоги!
Харчуючись  Його “насінням”, –
До Спаса дійдуть наші ноги!

Будь твердим в вірі на дорозі,
До Спаса в радості ходи.
В свій час сховаєшся у Бозі.
З Христом – не матимеш біди!