Чья вина?

Наталья Нельская
Почуття  загасають  невпевнено,
І  не  знаю,  чия  в  тім  вина.
Наші  зустрічі  стали  буденними.
Ми  ще  разом. В  душі  я  одна.

Ще  байдужість  не  світить у  погляді.
Ще  вітаємо    ранки  удвох...
Може, винною  є  наша молодість,
Що  зникає   раптово  любов?