хат

Зухра Хабибуллина
                (Айдарга)

мин сине сагындым. яратам.
утенэм: чакырма, шалтратма, яратма.
арадагы безнен йозлэп чакрымнар
жанымны кискэлэп бетерэ.
конлэшу, яралар hэм озын аралар,
дэваламый вакыт йорэкне.
экренлэп югалам. без бары - уйлар,
калганы минем тошлэрем.
мин кайтмыйм. сагынып,
янгырлар яуганда,
тик сине искэ тошерэм.
мэхэббэт ишеккэ безнен шакыгач,
давыллардыр куктэ укергэн.
мин сине сагындым. утенэм:
яратма. югалып жиллэрдэ иссэн,
доньяда синен бар икэне житэ.
сине барыбер онытмам.
берузем бэхеткэ ирешэм
син кайдадыр минсез дэ булсан.
без ялгыш кайчандыр курешкэн.
"без бергэ" куктэ язылмаган.
hэм ялгыз озын арада
югалдык. оныт. яратма.
                03.04.10