Знову в тишi океану...

Валентина Сердечко Окулова
Знову в тиші океану зі снів
На душі печаль, як небеса.
Ти любов мою не зрозумів,
Плаче дощ на віях, як роса.

Ти чому забрав моє життя,
Як струну надію розірвав?
Назавжди позбавив серця,
На зорі його не обійняв.

Знаю, знову до мене прийдеш.
Я прощу, тихі сльози тобі.
І ти вже ніколи не втечеш.
Я буду для тебе навесні.

Валюха Сердечко