***

Сиена Ларса
Знаєш... Ми,
напевно,
трохи загубились,
Чи, може,
розбились,
Чи втекли від болю...
Мабуть, все даремно,
Всі думки, страждання,
Мрії, сподівання...
Це не наші ролі.
Такі шалені ночі,
І п'яний запах тіла...
Хіба цього хотіла?
Вже шоста сигарета.
Поглянь, там зорі!
Хочеш?
Ти ж знаєш- все для тебе.
А полетімо в небо?
... Із підписом: Джульетта.
Уп'юсь
холодним чаєм
(все ніколи зігріти).
А пам'ятаєш літо?
Ні...
Нічого додати!?
Коханий, хочеш чаю?
І я перехотіла...
Вже точно зрозуміло:
Запізно обирати.
А десь квітують айстри,
Чи, може, плаче осінь,
Або срібляться роси
Смарагдами надій...
"Коханий, залишайся!!!"-
Тобі кричав
світанок.
Та ти пішов, коханий.
Коханий...
Та не мій.
18.03.10