запамятай

Татьяна Жилкина
Запам"ятай - яка я є,
Запам"ятай - мене такою.
Життя ключом заб"є мое,
Підтримай ти його рукою.

Запам"ятай - яка я є,
Побачиш ти яка я буду.
І пропишу життя твое,
Кохання наше не забуду.

Десь на зорі,на схилі літ,
Побачиш ти мене такою,
Коли ще не зів"яв мій цвіт,
Тіею прикрою весною.