Сонечко

Андрей Токар
Що розповісти про життя тобі,
Маленьке сонечко надіі?
Як ,холодно та сумно в осені,
Коли загасне ватра у каміні?

Що розповісти ,то брехливий світ,
Що в нас розпалюе надіі,
Пташинний зупиняе літ,
Але не може зупинити мріі.

Що розповість тобі зоря
Стрибаючи в бурхлив1й річці?
Те саме,що сказав би я
У вечері при свічці.